Fiecare început de an aduce energie pozitivă, mult entuziasm pentru planurile puse pe hârtie și în suflet, dar și o vibrație diferită care ne ajută să privim cu mai mult optimism fiecare zi în parte. Pe lângă această stare de spirit esențială, anul nou vine și cu schimbări și noutăți pe care noi, abia le așteptăm: culoarea anului 2021.

Că e un an special, o știm cu toții, însă faptul că acest an se conturează în jurul a două culori, nu poate decât să întărească această convingere. Ei bine, cel puțin din nuanțele alese de Pantone, 2021 va fi un an al echilibrului. Va fi dinamic și ofertant, dar desigur, va avea și momentele de repaos. Va fi cu bucurii și numeroase realizări, dar și cu momente liniștite, petrecute alături de familie. Iar culorile pe care se bazează toate aceste descrieri sunt Illuminating și Ultimate Grey, adică galben aprins și o nuanță de gri caldă.

Așa cum probabil deja știi, culorile anului aduc multă inspirație și în ceea ce privește designul de interior și modul în care alegem să ne decorăm casa. Așadar, în acest articol vrem să-ți oferim câteva idei care să te ajute și pe tine să te bucuri de aceste culori minunate în locuința ta.

Perete accent

Una dintre cele mai bune modalități de a te bucura de aceste culori în casa ta este să le aplici pe pereții interiori a-i locuinței. Fiind o culoare caldă, nepretențioasă și versatilă cu diferite accesorii, gri-ul este deja prezent în rândul multor case. Însă, 2021 ne învață că un accent de culoare nu poate decât să schimbe dispoziția întregului spațiu, să-i ofere personalitate.

Un perete accent vopsit în culoarea galben, illuminating, îți va aduce un plus de energie pozitivă și de fericire, lucruri esențiale care îți vin în ajutorul îndeplinirii tuturor obiectivelor mărețe din acest an.

Piese de mobilier

Mobilierul poate fi o altă modalitate prin care culorile anului 2021 să-și facă simțită prezența în casa ta. Dacă nu vrei să treci prin deranjul unei renovări, atunci poți pur și simplu să faci o schimbare în materie de piese de mobilier. Așadar, poți integra cu succes o canapea de un galben aprins situată pe un perete gri cald, sau vice-versa. De asemenea, poți adăuga și doar un fotoliu sau chiar un raft care să ofere acest accent de culoare vibrantă.

Un alt spațiu în care aceste două culori se integrează minunat este camera copiilor. Nuanțe vii, la fel ca energia lor debordantă, dar totodată nuanțe care păstrează o linie estetică actuală.

Accesorii pentru casă 

Dacă vrei să începi cu schimbări mici, de acomodare, atunci te poți orienta către accesoriile de casă. Draperiile, lenjeriile de pat, huse de canapea, perne decorative, vaze, chiar și un covor, toate aceste elemente pot schimba aspectul încăperii tale dacă le alegi în această nuanță de galben aprins, îmbinată cu gri.

Iar dacă ți-e teamă de un haos estetic, reține că lucrurile și schimbările simple reprezintă întotdeauna o decizie înțeleaptă. Păstrează în ansamblu un fond neutru, chiar acest Ultimate Grey, lăsând accentele de culoare galbenă să învioreze întreg ansamblul.

Sperăm că ideile noastre îți sunt de folos și că nuanțele anului 2021 se vor integra așa cum îți dorești la tine acasă. Îți dorim un an vioi și productiv, cu numeroase proiecte încheiate cu succes. Iar dacă îți putem fi alături în îndeplinirea unuia dintre acestea, precum mutarea în casă nouă, este suficient să ne contactezi. Până atunci, te invităm aici să vizionezi ce vile superbe și-au găsit locul în portofoliul nostru actual.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.