Cu pași repezi și entuziasmați, ne apropiem de sfârșitul acestui an. Acest lucru înseamnă un nou început și o mulțime de alte oportunități care ne vor întâmpina odată cu venirea noului an. Privind în retrospectivă, noi am adunat multe momente memorabile și suntem foarte recunoscători pentru că am reușit ceea ce ne-am propus, adică ceea ce vedeți și voi aici. Ne-am gândit la voi și modul în care vă va surprinde pe voi ziua trecerii dintre ani, așa că am făcut o listă cu câteva activități pe care le puteți desfășura în familie, acasă.

Jocuri de socializare - Dacă v-ați propus o petrecere de Revelion mai restrânsă, în familie, la care să ia parte și cei mici, atunci jocul va fi cu siguranță o activitate de care să se bucure toată lumea. Aveți o mulțime de variante când vine vorba de alegerea unui board game sau, dacă doriți să vă puneți creativitatea la contribuție, puteți chiar să vă creați propriile jocuri, cu propriile reguli. La un o simplă căutare pe internet, o să găsiți câteva idei de la care să vă inspirați.

Maraton de filme - Dacă de obicei nu mai apucați seara în timpul programului normal, să vizualizați un film în familie, atunci acum e momentul perfect să recuperați. Alegeți 2-3 filme, pregătiți popcornul și ceva dulce și așezați-vă confortabil pe canapea pentru un maraton de filme. Pentru a face seara și mai interesantă, îi puteți lăsa pe cei mici să vină și ei cu o sugestie de film. Practic, veți transforma livingul într-o sală de cinema adevărată.

Lista cu rezoluții - Atunci când știm ceea ce ne dorim, este mult mai simplu să stabilim lucrurile pe care trebuie să le facem pentru a ne atinge obiectivele. În acest sens, vă puteți crea o listă cu rezoluții, însă puteți alcătui una și împreună, pe care să se regăsească dorințele voastre referitoare la familie. Discutând, veți ajunge să descoperiți și mai multe despre voi și veți putea altfel să vedeți care sunt lucrurile cele mai importante. Poate ați visat la o excursie pentru care nu ați reușit să vă faceți timp, sau poate vă doriți un animal de companie sau, de ce nu, poate un nou loc în care să vă mutați. Cu unele dorințe vă putem doar încuraja, însă cu o nouă locuință, vă putem ajuta cu mult mai mult. În momentul de față, ansamblul rezidențial Skylight poate răspunde tuturor nevoilor pe care familia ta le poate avea. Mai multe detalii aici.

Sperăm că am reușit să vă oferim câteva idei pe care să le puneți în practică, astfel încât să aveți parte de o zi cu adevărat specială. Acum, pe final, mai vrem doar să vă urăm un An Nou fericit, plin de împliniri și momente de neuitat, iar toate dorințele voastre să prindă contur în anul ce va veni.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.