Complex vile Tunari, locul undei vei putea profita alături de familia ta, de toate facilitățile care vă asigură o viață inedită. Din punct de vedere al poziționării, acest complex vă oferă o cale de acces rapidă către București, dar totodată vă pune la dispoziție o mulțime de momente de relaxare, de care să profitați la maxim. Vilele au numeroase avantaje, iar printre acestea se numără accesul la o grădină generoasă, completată cu o terasă superbă.

De ce este un avantaj să ai o grădină?

Spațiu de relaxare

Acest complex vile Tunari vine la pachet cu locuințe noi, cu finisaje premium, dar și cu o grădină unde să vă bucurați de fiecare moment al mutării voastre. Acest loc vă oferă o adevărată oază de relaxare, unde atât voi, cât și copiii voștri, vă puteți bucura de momente magice de recreere, în aer liber. Este important să aveți un spațiu de deconectare, mai ales după o zi lungă la birou, în care să vă simțiți bine alături de familie.

Amenajarea grădinii

Dacă alegeți o locuință în cadrul unui complex vile Tunari, veți fi surprinși de o grădină care se poate personaliza în funcție de gusturile și nevoile voastre. Din punct de vedere estetic, vă puteți bucura de o grădină colorată și parfumată cu cele mai atrăgătoare flori, iar din punct de vedere practic, puteți alege să conturați un loc unde să desfășurați diverse activități. Cei mici se pot bucura de un nou loc de joacă, iar voi puteți să vă amenajați un loc de relaxare. Indiferent de nevoi, aici veți avea suficient spațiu încât să vă împliniți dorințele.

Complex vile Tunari - avantajele de a avea o grădină

Case individuale

Există suficient spațiu în care să vă bucurați de tot ceea ce vă oferă această locuință nouă, atât în exterior, cât și în interior. Acestea au fost proiectate astfel încât să încurajeze momentele petrecute în aer liber, pe care le puteți savura pe terasă, sau în grădină, la un grătar, sau în timp ce desfășurați o activitate în familie. În interior, fiecare membru al familiei își va găsi locul cu ușurință: un living și o bucătărie generoasă, unde puteți petrece timp de calitate împreună, iar la etaj, suficiente camere pentru fiecare. Confortul și calitatea sunt principiile care definesc acest ansamblu case Tunari.

Arhitectura complexului

Aceste complexe se remarcă printr-o uniformitate pe partea arhitecturală. Toate casele sunt construite și finisate pe același principiu, astfel că veți avea parte de o imagine plăcută vizual. Veți fi surprinși de priveliștea cu care veți putea să vă treziți în fiecare dimineață, diferită de cum ați fost obișnuiți până acum.

grădină din Tunari pentru a se potrivi nevoilor tale

Mai multă intimitate

Chiar dacă în acest complex vile Tunari delimitarea de vecini este foarte bine realizată, grădina vă poate ajuta să aveți parte de un plus de intimitate. Puteți planta copaci sau plante cățărătoare pe garduri, astfel încât să delimitați și mai bine zona și să vă simțiți în largul vostru. Mai mult, aceste mici trucuri vor crea și o atmosferă demnă de a petrece zilele în aer liber.

Avantajele de a locui la într-un complex vile Tunari sunt numeroase, iar grădina este unul dintre acestea. Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să duceți o viață fericită și armonioasă din toate punctele de vedere, atunci te invităm în continuare să vizualizezi complexele care fac parte din portofoliul nostru aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.