Bucureștiul este un oraș dinamic, viu și energic, un oraș care nu doarme niciodată. Astfel, atunci când ajungi în acel punct al vieții în care îți dorești stabilitate, liniște și un mediu sigur pentru a întemeia o familie, este bine să te orientezi spre o locuință situată mai la periferia orașului. Astăzi discutăm despre case duplex în nordul Bucureștiului. Vom vedea care sunt avantajele de a locui în această zonă, dar și care sunt opțiunile de astfel de proprietăți disponibile în portofoliul Click4home.

Beneficiile de care ai parte atunci când alegi să locuiești într-o casă duplex din nordul Bucureștiului sunt numeroase:

1. Acces rapid către și dinspre oraș

Când spunem zona de nord, ne referim mai exact la localitatea Tunari, Ilfov, care este situată la doar 8 km de oraș. Această zonă este foarte bine dezvoltată din punct de vedere al infrastructurii, astfel încât vei avea confortul de a nu petrece ore în șir în trafic. Mai mult, ai la îndemână magazine alimentare, supermarket-uri, săli de sport și centre de relaxare, iar centrele comerciale și cele business sunt în imediata apropiere.

2. Mai multe spații verzi, aer mai curat

Pentru o familie este foarte important mediul în care trăiește. Așa cum spuneam, caracteristicile de bază sunt liniștea, siguranța și calitatea timpului petrecut împreună. Într-un ansamblu de case duplex din Nordul Bucureștiului vei regăsi toate aceste facilități.

3. Construcții noi, locuințe durabile cu design modern și armonios

Localitatea Tunari se află acum în plină dezvoltare imobiliară, ceea ce înseamnă că majoritatea caselor duplex sunt construite recent. Acestea sunt gândite sub forma ansamblurilor rezidențiale, care împărtășesc un design unitar, sunt construite cu materiale de calitate și compartimentate modern și eficient, fiind gândite special pentru familii active.

Așa cum îți spuneam, pe site-ul nostru avem câteva opțiuni de case duplex în Nordul Bucureștiului:

LA Residence – îți oferă armonia unei case bine făcute. Acest ansamblu va fi compus din 36 de case tip duplex, dintre care 24 sunt deja finalizate. Fiecare locuință are o amprentă la sol de 75 de mp și o grădină proprie de 125 mp. Este gândită în sistem de parter, etaj și pod mansardabil, astfel îți oferă tot spațiul de care ai nevoie. Casele se predau la cheie, și se bucură de finisaje premium și materiale de construcție de cea mai înaltă calitate. Mai multe detalii despre LA Residence găsești aici.

Paradis Residence – case construite cu suflet. 42 de vile splendide vor alcătui unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din Tunari, Paradis Residence. Așa cum și numele îți inspiră, aici este locul ideal pentru familiile moderne, care acasă, își doresc un loc în care se pot relaxa, deconecta și încărca cu energie pentru a doua zi. Fiecare vilă are o suprafață utilă de aproximativ 160 de mp, grădină proprie și 2 locuri de parcare în curtea interioară. Paradis Residence este reședința momentelor de calitate, petrecute în compania celor dragi. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest proiect, te așteptăm aici.

The Tale Residence – locul în care se nasc cele mai frumoase povești, alături de familia ta. Ansamblul The Tale este compus din 6 case tip duplex, unite câte două la calcan, și nu sunt duplexuri clasice, neavând un perete comun. Fiecare vilă are 250 mp de teren în proprietate și o amprentă la sol de 75 mp. Locuințele beneficiază de locuri de parcare în fața casei și de o grădină spațioasă, în spate. Design-ul vilelor este de inspirație occidentală, iar finisajele pot fi alese chiar de voi în baza unui buget prestabilit. Toate detaliile despre acest complex te așteaptă aici.

Dacă ești decis să te muți într-un ansamblu rezidențial cu case duplex în nordul Bucureștiului, atunci scrie-ne și hai să identificăm cea mai bună opțiune pentru tine. Dacă simți nevoia de și mai mult spațiu sau mai multă intimitate, sau poate îți place mai degrabă viața la bloc, avem opțiuni pentru toată lumea. Intră aici și lasă-ne un mesaj cu așteptările tale, iar noi revenim cu cele mai bune soluții pentru tine.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.