Când alegem să achiziționăm o casă, o facem cu gândul că ea va găzdui amintirile familiei noastre pentru o perioadă lungă de timp, astfel că ne dorim o locuință cât mai confortabilă, care să îndeplinească toate cerințele de pe lista noastră și care să ne țină departe de griji cât mai mult posibil. Tocmai de aceea, când alegem viitoarea casă sau vilă, este important să ne gândim și la momentul prezent, dar și la viitor, și cum putem face ca locuința achiziționată acum, să arate la fel de bine ani și ani mai târziu.

Chiar dacă vin cu un cost ceva mai ridicat, finisajele premium pot fi cea mai bună alegere, mai ales pentru o casă nou construită. În primul rând, oferă un grad ridicat de calitate și implicit, o durată mai lungă de viață. Apoi, oferă un aer mai sofisticat întregului design și datorită durabilității, vei experimenta un mod de a economisi pe termen lung. Dar hai să vedem cum toate aceste aspecte sunt conectate, și de ce merită să investești și tu în finisajele premium.

Calitatea finisajelor dictează aspectul plăcut

Dacă te gândești ce legătură au finisajele premium cu modul în care arată casa ta, ei bine, îți zicem noi. Nu spunem că cele mai scumpe materiale sau elemente de decor sunt implicit și cele mai calitative, însă lucrurile de durată vor costa mereu ușor mai mult, pentru că și investiția în crearea respectivelor produse a fost mai mare.

Dacă nu vrei să te lași păcălit și purtat doar de preț, atunci îți recomandăm să lucrezi cu un expert, un designer de interior, care va ști să te îndrume spre cele mai calitative decizii, în funcție de bugetul disponibil, bineînțeles.


În orice caz, finisajele premium vor avea mereu un aspect ferm și frumos, asupra cărora trecerea anilor nu își va lăsa amprenta foarte tare.

Te bucuri de un aer mai sofisticat

Premium nu înseamnă elegant, la fel cum nu înseamnă nici minimalist, nici clasic. Elemente premium există în fiecare stil de design interior în parte, astfel că nu trebuie să faci nici un compromis în ceea ce presupune aspectul final.

Premium înseamnă calitate, iar calitatea se deosebește vizual prin materiale masive, rezistente, prin accesorii lucrate cu atenție la detalii și așa mai departe. Mai mult decât atât, finisajele luxuriante trec dincolo de partea materială și îți oferă o stare de bine, un aer sofisticat.

O manieră inteligentă de a economisi pe termen lung

Te simți bine și trăiești bine, căci atunci când alegi încă de la început finisajele premium pentru noua ta casă, în cea mai mare parte, investițiile se opresc pentru o bună perioadă de timp. Calitatea se remarcă în ani, iar în asta constă tot farmecul. În loc să alegi un mobilier basic de la companii comerciale, pe care cel mai probabil îl vei schimba o dată la câțiva ani din cauza uzurii, mai bine investești într-un mobilier din lemn masiv, de preferat făcut la comandă exact după dimensiunile potrivite și viziunea ta.

Proiectele disponibile pe Click4home sunt prietenoase cu fiecare buget în parte, tocmai de aceea avem 3 pachete de design interior, din care poți alege. Viitoarea casă pentru voi e un lucru personal, iar noi te susținem în orice alegere faci, mai mult, te asigurăm că fiecare pachet presupune finisaje calitative și plăcute vizual.

Dacă ai găsit o locuință care ți-a atras atenția, contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru programarea unei vizonări.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.