News

Apartamente Tunari – pun siguranța pe primul plan

De Dinu Iuliana
Publicat in Blog
Pornit iulie 30, 2021

Apartamente Tunari

Apartamente Tunari, sunt printre cele mai sigure alegeri când vine vorba de o nouă locuință. De la zona bună, sistemele de supraveghere ale ansamblului și senzorii capabili să detecteze fumul sau eventuale scăpări de gaze, toate sunt gândite astfel încât tu să te simți în siguranță, acasă. Am analizat pentru tine și am identificat care sunt cele mai populare semne ale unui apartament situat într-un ansamblu rezidențial nou, ce îți indică faptul că dezvoltatorul a pus pe primul loc siguranța ta. Desigur, acestea sunt doar câteva elemente, ele putând să fie diversificate și multiplicate, în funcție de fiecare proiect imobiliar, în parte.

Zona în care este situat apartamentul – printre primele elemente pe care le vei observa atunci când vizitezi locația viitorului tău apartament sunt zona și vecinătățile acesteia. Cât de luminată este, câte persoane trec prin zona respectivă și ce se află în vecinătatea locuinței (magazine, alte case/ locuințe, stații de autobuz etc). Toate aceste elemente îți vor confirma  faptul că sunteți în siguranță, atât tu, dar și familia ta, atunci când veți locui în noua voastră casă. Îți recomandăm să faci traseul uzual birou – casă cu mijlocul de transport propriu sau în comun, pentru a simți personal ce va însemna pentru tine noua locuință. Tot la acest capitol, mai poți lua feedback de la cei care deja locuiesc în zonă sau chiar să vorbești cu cei care s-au mutat aici pentru a înțelege care au fost provocările lor și soluțiile găsite. Noi am mai adăuga și comunitatea de calitate. Este cunoscut faptul că nordul capitalei este preferat de tineri corporatiști sau antreprenori, ceea ce este pentru tine plus la capitolul siguranță, aceștia fiind un profil de vecini liniștiți și educați. Astfel, apartamente Tunari au devenit rapid opțiunea preferată ce punctează foarte bine la capitolul siguranță.

Apartamente Tunari

Sistemele de securitate ale ansamblului – aproape toate imobilele din zona Tunari sunt împrejmuite cu gard ce delimitează complexul. Intrarea în ansamblu se face fie cu post de pază și barieră, fie cu poartă sau barieră acționată pe telecomandă sau prin intermediul telefonului mobil, astfel că momentele în care ești acasă sunt sigure și lipsite de griji. De asemenea, majoritatea ansamblurilor dispun și de sisteme de supraveghere video sau audio. Fie că sunt montate direct de către dezvoltator sau de către asociația de proprietari constituită, acestea au rolul de a asigura un plus de protecție. Poți consulta înregistrările oricând, direct sau prin intermediul unei persoane desemnate, pentru a identifica anumite fapte sau persoane. Apartamente Tunari, simplifică mult modul în care siguranța ta este pusă pe primul plan și vei vedea că viața ta este mult mai liniștită odată ce ai toate aceste dispozitive la dispoziție.

Apartamente Tunari

Siguranța propriei tale locuințe – poate că nu te-ai gândit foarte atent la acest aspect, însă accesul către apartamentul tău este presărat cu numeroase filtre de securitate. Primul element este interfonul, fie că este unul simplu (doar cu funcție vocală) sau unul video (unde ai inclusiv imaginea video a celui care te apelează), îți vor garanta ție că în imobil au acces doar persoane cărora tu sau vecinii tăi le-ați deschis. Apoi, urmează ușa de la intrare care este adesea metalică și cu încuietoare sigură cu închidere multipunct. Iar odată ce ai intrat în apartament urmează partea de senzori care îți garantează că vor detecta orice urmă de fum sau gaze și te vor alerta rapid.

Dacă ești hotărât și simți că este momentul potrivit să descoperi detalii suplimentare în ceea ce privește locuințele disponibile în nordul capitalei, poți intra aici să consulți lista ansamblurilor rezidențiale disponibile și să faci alegerea potrivită.