Apartamente Tunari, varianta locuinței ideale pentru familiile tinere și active. În viața fiecăruia dintre noi intervine un moment în care simțim nevoia de mai multă liniște, dorința unei vieți private, unde ne putem bucura de intimitatea momentelor petrecute alături de cei dragi nouă. În întâmpinarea acestui gând vin ofertele imobiliare cu apartamente Tunari, situate la doar 8 km de București, adică suficient de aproape încât să păstrezi legătura cu viața dinamică, dar destul de departe încât să te bucuri de liniște și relaxare acasă.

Astfel, ajungem la un subiect care este de mare interes, mai ales pentru cei care se află acum în căutarea unei case noi - care sunt cele mai importante 3 criterii în alegerea locuinței potrivite:

1 - Locația – așa cum spuneam, locul în care va fi situată noua casă este printre cele mai importante aspecte. Aici, totul este personal, în funcție de conexiunile zilnice pe care tu și familia ta le aveți cu orașul. Dacă majoritatea timpului sunteți solicitați în zona de nord, fie la job, la shopping sau la prieteni dragi, atunci puteți să vă orientația alegerea imobiliară către ofertele cu apartamente Tunari.

2 - Spațiul – mai ales pentru o familie, spațiul este un criteriu esențial. Părinții au nevoie de dormitorul lor, copiii la fel, iar momentele petrecute împreună sunt găzduite de un living primitor, deschis cu bucătăria, sau separat, după preferințe. Acestea sunt spațiile esențiale, dar oricând este bine venit un dressing sau o cameră destinată biroului. Ofertele cu apartamente Tunari îți oferă posibilitatea de a alege și suprafața, dar și compartimentarea dorită.

Apartamente Tunari – 3 criterii în alegerea locuinței potrivite

3. Confortul – când vorbim de confort, ne gândim la toate lucrurile care ne ajută pe noi să avem o viață fericită, liniștită. De la ansambluri rezidențiale cu circuit închis, la blocuri monitorizate prin camere video, post cu paznic și barieră, la numeroase spații verzi pentru clipele de recreere și până la siguranța pe care un apartament proaspăt finisat ți-o oferă pe termen lung. De toate acestea te bucuri în noile apartamente Tunari.

Click4home-Paradis-DORMITOR-V1

În funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, este important să prioritizați aceste criterii și să maximizați acele beneficii pe care voi le doriți. Noi vă invităm să vizualizați portofoliul nostru și să ne contactați pentru a vă oferi mai multe detalii.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.