Achiziția unei locuințe este, de obicei, un angajament pe o perioadă mai lungă de timp. Așadar, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai importante decizii pe care tu, împreună cu familia ta, urmează să o luați. Între voi și casa perfectă pentru nevoile voastre există mai mulți factori de potrivire. Acest proces vine la pachet cu anumite avantaje și dezavantaje, iar voi, trebuie să calculați cu grijă ca să vedeți în ce parte se înclină balanța mai mult.

Unul dintre cele mai importante aspecte în achiziția unei case, este desigur, zona în care aceasta se află. Așa cum poate ți-ai dat deja seama din titlul articolului, noi ne-am propus să discutăm despre cele 8 motive care să încurajeze decizia ta de a-ți lua o casă în Tunari, Ilfov.

1. Ești în afara orașului, dar totuși, suficient de aproape – În București este destul de dificil să găsești liniștea de care ai nevoie, chiar și dacă stai la casă. Rolul de capitală oferă o dinamică aparte orașului, iar dacă după orele petrecute la birou vrei să evadezi din acest tablou, atunci ACASĂ te așteaptă în Tunari, la doar 8 km de zona de nord a Bucureștiului.

2. Ești în proximitatea intereselor tale – Așa cum spuneam, localitatea Tunari se află la doar 8 km de zona de business a orașului, așa că drumul până la birou este unul destul de rapid. Ai acces facil la autostrada A3 și drumul național DN1, și de asemenea, aproape de noua ta casă sunt supermarket-uri, Școala Americană, Mall-ul Băneasa și Mall Promenada. Așa cum vezi, ai parte de aceleași beneficii, dar într-o zonă mult mai ofertantă din punct de vedere al liniștii și spațiului verde.

3. Aproape de Aeroportul Otopeni – Dacă job-ul tău presupune și multe călătorii în afara țării dar nu numai, sau pur și simplu familia ta este dornică de călătorii, atunci avantajul proximității zonei Tunari cu Aeroportul Otopeni, înclină pozitiv balanța decizie tale.

4. Siguranța familiei tale – Visul părinților este acela de a le oferi celor mici o copilărie adevărată, în care să se poată bucura de toate jocurile specifice vârstei lor. Ei sunt vulnerabili, așa că, în oraș, îți vine mai greu să îi lași afară, la joacă, atât cât ți-ai dori. În Tunari însă, lucrurile sunt diferit, mai ales într-un ansamblu rezidențial, acolo unde paza este asigurată prin camere de supraveghere, prin bariere, sau chiar paznici. Dacă alegi o casă, se pot bucura de toată curtea și grădina, iar dacă alegi un apartament, fiecare complex are amenajate locuri speciale de joacă destinate lor.

5. Spațiu verde & aer curat – Cred că acesta e și principalul motiv pentru care alegi o casă în afara orașului. Vrei să te bucuri de natură, de soare, de liniște și de un aer mai curat, mai proaspăt. În Tunari, Ilfov, aceste lucruri sunt de partea ta și a familiei tale, fiind o localitate înfrumusețată de multe spații verzi și păduri.

6. Zonă de case și blocuri joase – Zona Tunari este în plină dezvoltare, asta însemnând că majoritatea clădirilor sunt recent construite, având un design modern, uniform cu cele din jurul lor. În plus, o casă sau un apartament într-un complex rezidențial din Tunari, te scapă de grija posibilității de a se construi un bloc imens în vecinătatea ta, clădire ce ți-ar putea limita lumina, intimitatea și pecepția spațiului.

7. Zonă în plină dezvoltare – Localitatea Tunari, Ilfov, reprezintă una dintre zonele din proximitatea Bucureștiului care este acum în plină dezvoltare imobiliară. Așa că, o locuință în această zonă este cu siguranță o investiție de viitor responsabilă, căci cererea devine tot mai mare.

8. Prețuri avantajoase – Acum, în Tunari, ai toate șansele să-ți achiziționezi o casă cu grădină, curte și locuri de parcare, la preț de apartament în București. O dată cu interesul tot mai dezvoltat pentru această zonă, prețurile vor fi într-un trend ascendent, așa că, acum e momentul oportun pentru o decizie potrivită ție și familiei tale.

Nu întâmplător am povestit despre avantajele localității Tunari, Ilfov, căci cele mai multe proiecte disponibile acum pe platforma noastră Click4home sunt localizate aici. În portofoliul nostru poți găsi în Tunari case individuale (Atlantic Residence, 4 Residence, Primăverii Park Residence, Il Giardino Bianco), case tip duplex (Paradis ResidenceLA Residence) și apartamente (Darwin Residence).

Acum, timpul în plus petrecut acasă se poate transforma în avantajul căutării tale. Noi îți suntem la dispoziție în mod digital pentru orice întrebare, te așteptăm la un tur virtual la fiecare proiect în parte, și când consideri oportun, suntem pregătiți să-ți oferim și un tur real.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.