Este momentul pentru o nouă poveste, iar de această dată, protagoniștii sunteți chiar voi, familia care își dorește o viață armonioasă, ferită de agitația orașului, dar suficient de aproape încât să nu vă lipsească nimic. Atunci când programul de muncă se încheie, când copiii finalizează orele la școală, vreți să pășiți împreună într-o casă de poveste, construită calitativ și modern, adică în ansamblul rezidențial The Tale, situat în comuna Tunari, Ilfov.

Poveștile nu se spun doar seara, la culcare, căci dacă faci alegerea imobiliară potrivită, ele se trăiesc zi de zi, chiar la tine acasă, într-un cadru feeric înconjurat de multă verdeață și aer curat. Așadar, a venit momentul să-ți facem cunoștință cu ansamblul rezidențial The Tale, disponibil în portofoliul Click4home, ce îți oferă case tip duplex și curte proprie.

Primul pas îl facem împreună, și îți promitem că încă de la prima vizionare, vei simți și tu sentimentul de siguranță și confort pe care acest ansamblu îl are de oferit. Iar dacă visul tău este cel de a trăi la casă, de a beneficia de spațiu și de curte proprie, totul devine realitate aici, căci complexul este format din case tip duplex, unite câte două la calcan, însă nu sunt duplexuri clasice, neavând un perete comun.

Cele mai frumoase povești se nasc în liniște, așadar fiecare proprietate din acest ansamblu beneficiază de o curte proprie de 250 mp, locul ideal pentru a trăi clipe de neuitat și de a forma noi amintiri alături de cei dragi. Copiii se pot bucura în siguranță de toate jocurile copilăriei, în timp ce tu vei savura fiecare răsărit și fiecare apus în liniște deplină și confort.

Și ca povestea voastră să fie auzită din generații în generații, te asigurăm că fiecare casă este construită cu materiale de calitate și structuri rezistente. Cu o amprentă la sol  75 mp, acestea sunt construite pe o structură de beton armat, din plăci, grinzi, stâlpi și pereți de cărămidă. Cei trei purceluși ar fi suflat ușurați să găsească o asemenea locuință, mai ales că există o izolație termică asigurată de un strat de polistiren de 8-10 mm grosime, iar pentru partea de adezivi și hidroizolație s-au folosit produse de calitate superioară de la Sika.

Ansamblul The Tale este localizat într-un punct cheie, în imediata apropiere a Bucureștiului, în localitatea Tunari, Ilfov. Este o zonă în plină dezvoltare comercială și economică, iar în vecinătate se găsesc: Aeroportul Otopeni la doar 380 de metri, mijloace de transport în comun cu stație în apropiere, un supermarket Mega Image care se construiește chiar acum, dar și o benzinărie situată la doar 200 metri de ansamblul rezidențial.

Design-ul modern este un alt punct forte al acestor proprietăți, fiind finisate cu bun gust și compartimentate în mod practic. Mai mult, finisajele și design-ul de interior îl poți personaliza după propriul gust, alegând un pachet în funcție de bugetul prestabilit de tine.

A fost odată ca niciodată și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți începe acum, cu tine și familia ta, chiar la voi acasă. Ansamblul rezidențial The Tale este pregătit să găzduiască cele mai inedite povești cu final fericit, iar farmecul acestei povești este că poate să devină realitate. Te invităm să ne lași câteva date aici, iar noi te vom contacta cu mai multe detalii și vom programa o vizionare împreună cu tine.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.